DEVA Partili Özkul: 'Dün Ayşe, bugün Burcu peki yarın sıra kimde?'

Kepez ilçesinde Yılmaz Gündüz'ün Burcu Gezersoy'u öldürmesine tepki gösteren DEVA Partisi Antalya Kadın Politikaları Başkanı Nuray Özkul, "Dün Ayşe, bugün Burcu peki yarın sıra kimde?" diye sordu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - DEVA Partisi Antalya Kadın Politikaları Başkanı Nuray Özkul, Kepez ilçesinde Burcu Gezersoy’un Yılmaz Gündüz tarafından öldürülmesine tepki gösterdi. Özkul, “Artık kadın cinayeti görmek istemiyoruz. Bunların hesabı sorulacak” dedi.

Nuray Özkul, cinayetle ilgili yaptığı açıklamada "Bu kaçıncı gözyaşı. 2023 yılında öldürülen kadınların yüzde 65'i, Burcu gibi, kendilerini en çok güvende hissetmeleri gereken yerde, evlerinde öldürüldü. Artık kadın haklarından bahsedemez bir hale geldik” dedi.

'BU DURUMU MEŞRULAŞTIRMAYACAĞIZ'

DEVA Kadın Politikaları olarak konunun takipçisi olacaklarını ifade eden Özkul, “Kadın cinayetleri son dönemde daha da arttı. Maalesef ülkenin dört bir yanından kadın cinayeti haberleri geliyor. Dün Ayşe, bugün Burcu peki yarın sıra kimde? DEVA Partisi olarak kadına yönelik şiddetin meşrulaştırılmasına izin vermeyeceğiz” diye konuştu.