Destici: Kılıçdaroğlu heyecan yaptı, art niyet olmadığını düşünüyorum

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Meclis'teki hareketi ile ilgili olarak "Acemi şoförler gibi heyecan yaptı. Art niyetli olmadığını, istem dışı olduğunu düşünüyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhur İttifakı'nın ortağı olan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, TBMM Genel Kurulu'nda dünkü bütçe görüşmeleri sırasında yaptığı el hareketinin sorulması üzerine Destici, "Sayın Kılıçdaroğlu tecrübeli bir genel başkan ama acemi şoförler gibi heyecan yaptı ve tabiri caizse duvara ya da direğe tosladı. Art niyetli olmadığını, istem dışı olduğunu düşünüyorum. Yorumu da kamuoyuna ve halkımıza bırakıyorum" yanıtı verdi.

'PARTİLER ALDIKLARI YARDIMI HAZİNE'YE BIRAKSIN'

Açıklamasında Hazine yardımı alan beş siyasi partiyi, bu yardımları Hazine'ye bırakmaya davet eden Destici, "Biz nasıl kendi üyelerimizin, yöneticilerimizin aidatlarıyla siyaset yapıyorsak hodri meydan siz de yapın. Hem böylesi daha adil olur diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)