Depremzedelere hakaret eden Tuğrul Selmanoğlu'na tepki

İktidara yakınlığıyla bilinen Tuğrul Selmanoğlu, sosyal medya hesabından deprem bölgeleri için yardım talebinde bulunan depremzedeler ile organizasyon eleştirisi yapanlara hakaret etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Maraş'ta 6 Şubat’ta 9 saat arayla meydana gelen 2 deprem, 10 ilde ağır yıkıma neden oldu. Can kayıpları artarken arama-kurtarma faaliyetleri sürüyor. Bu süreçte, AFAD ekiplerinin koordine olamadığı ve bazı bölgelere yardımların ya hiç gidemediği ya da geç gittiği eleştirileri de gündem oldu. Ancak eleştiri yapanlar, iktidara yakın isimlerin hedefinde.

Almanya'da AK Parti için seçim çalışmaları yaptığı bilinen ve kendisini 'yazar' olarak tanıtan Tuğrul Selmanoğlu, sosyal medya hesabı Twitter’dan yardım talebinde bulunan depremzedeleri ve iktidara organizasyon eleştirileri yapanları hedef aldı, hakarette bulundu.

Selmanoğlu sosyal medya hesabından yayınladığı videoda, “Hayırlı akşamlar arkadaşlar… Elbistan’da çok büyük su sıkıntısı var, çadır yok. Devlet yok yani burada. Bilmiyorum yani siyaset yapmak istemiyorum ama devlet yok. Yiyecek, su yok. Bakın kimse yok, devlet diye bir şey yok. Kimse gelmemiş. Biraz hain tasmalı köpek taklidi yapayım dedim. Tasmalı it taklidi yapayım dedim. Haysiyetsiz, namussuz taklidi yapayım dedim. Yapamadım herhalde” diyerek hakaretlerde bulundu.

Tuğrul Selmanoğlu'nun açıklamaları sosyal medyada tepki çekti. Tepkilerden bazıları şöyle:   

(HABER MERKEZİ)