Denizlispor yöneticisi Taner Atilla istifa etti

Yeşil-siyahlı kulüpte yönetim kurulu üyesi Taner Atilla, yönetim kurulunun çağrısı üzerine görevinden ayrıldı.

Google Haberlere Abone ol

Ayhan Çimendağ

DENİZLİ - Ligde dün Kayserispor'a mağlup olan Denizlispor'da bir yönetici istifa etti. Maçın ardından takım kaptanı Recep Niyaz ile teknik direktör Yalçın Koşukavak'ın yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalar da "kulüpte sorun var" söylentilerine bir yenisini ekledi.

YÖNETİMDEN ULTİMATOM

Denizlispor yönetimi gece yarısı yaptığı açıklama ile Yönetim Kurulu Üyesi Taner Atilla’nın istifasını istedi. Açıklamada "Mevcut yöneticilerimizden Taner Atilla’nın 4 ay önce taahhüt ettiği 500 bin TL’yi ödememesi ve yönetim kurulu üyelerimizin onaylamadığı işleri yapması üzerine Başkan Ali Çen ve yönetim kurulu üyeleri kendisinin istifasını beklemektedir” denildi.

Denizlispor yönetim kurulu üyeliğine sezon öncesi yapılan kongre ile geri dönen Taner Atilla da, istifası istenince sosyal medya hesabından "Denizlispor yönetim kurulu üyeliğinden istifa ediyorum. Denizlisporumuza ve Denizlispor Yönetim Kuruluna başarılar diliyorum" paylaşımını yaptı ve görevi bıraktı.

Kaptan Recep Niyaz maç sonunda yaptığı açıklamada kulüpte yaşanan ayrılıklara değinerek, problemlerin aşılması için yönetime çağrıda bulunmuştu. Teknik direktör Yalçın Koşukavak ise takımın yetersiz olduğunu söyleyerek transfere ihtiyaç duyduğunu iletmişti.

(DUVAR)