Denizbank şube Operasyon Müdürü Asiye Öztürk: İçeriği bilmeden imzaladım

Seçil Erzan’ın müştekilere verdiği bazı belgelerde imzası bulunan Denizbank şube müdür yardımcısı Asiye Öztürk'ün savcılıktaki ifadesinde belgelerin içeriğini bilmeden imzaladığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fon dolandırıcılığı davasında Seçil Erzan'ın,  'şüpheleniyordu ama beni ihbar etmedi' dediği Denizbank şube Operasyon Müdürü Asiye Öztürk'ün ifadesi ortaya çıktı.

T24'ten İlhan Çelik'in haberine göre; aralarında iş insanları ve futbol dünyasından önemli isimlerin de yer aldığı çok sayıda kişiden 45 milyon dolara yakın para toplayan Denizbank şube müdürü Seçil Erzan’ın müştekilere verdiği bazı belgelerde imzası bulunan Denizbank şube müdür yardımcısı Asiye Öztürk, Cumhuriyet Başsavcılığı’na yaptığı savunmada hakkındaki iddiaları reddetti.

Şimdiye kadar 4 veya 5 adet, içeriğinden haberdar olmadığı belge imzaladığını söyleyen Öztürk, “Benim hatam sadece işlemin ne olduğunu bilmeden imza atmamdır. Hiç kimseye yüksek getirili fon vaadinde bulunmadım. Seçil Erzan'ın kimlerle görüşüp neler vadettiğinden haberdar değilim” dedi.

Seçil Erzan 3 Mayıs 2023 tarihinde Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdiği ifadesinde Asiye Öztürk hakkında, “Asiye Öztürk olaydan başından beri şüpheleniyordu ancak yine de belgeler imza atmıştır. En azından bu olaylarda şüphe çekici çok fazla şey yaşadık. İnsanlar gelip benden hesap sorduğunda Asiye benim yanımdaydı ve beni bu zamana kadar hiçbir zaman ihbar etmedi” demişti. (HABERİN TAMAMI)