Demirören'den kaza açıklaması: HTS kayıtları her şeyi ortaya koyacak

Yazar Eylem Tok'un oğlunun karıştığı kazada Yıldırım Demirören'in oğlunun da bulunduğu iddialarıyla ilgili Demirören Grubu’ndan yapılan açıklamada, "HTS kayıtları her şeyi ortaya koyacaktır" denildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Eyüpsultan'da 1 Mart'ta meydana gelen kazada T.C. yönetimindeki lüks cip, emniyet şeridinde arıza nedeniyle duran ATV’ye çarparken, kazada Oğuz Murat Acı hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Kazanın ardından T.C, yazar annesi Eylem Tok ile birlikte İstanbul Havalimanı'ndan Mısır'a kaçtı. Tok ve oğlu, daha sonra ABD'ye geçti.

Kazayla ilgili, 8 kişinin ifadesinin alındığını, 1 kişinin (T.C) firari olduğunu, 10'uncu kişinin ise ifadesinin alınmadığını belirtildi. İfadesi alınmayan 10'uncu kişinin bir medya patronunun oğlu olduğunun iddia edilmesi üzerine Yıldırım Demirören'in ismi gündeme geldi.

Halk TV’ye konuşan Demirören Grubu’ndan üst düzey bir kaynak ise iddiaları yalanlayarak şunları söyledi:

"Cemal Demirören yurtdışında okuyor. 2-3 aydır da Türkiye’ye gelmiş değil. Kazayı yapıp firar eden gençle tek ortak yanları, ortaokulda aynı okulda okumuş olmaları. Bunun dışında herhangi bir ilişkileri ve bağı yok. Kendisi eğitim için yurtdışında. İki çocuk sadece ortaokul yıllarında birbiri ile arkadaş. Zaten HTS kayıtları her şeyi ortaya koyacaktır."

 

(HABER MERKEZİ)