'Dehşetin Yüzü' yönetmeni test gösteriminden sonra şiddeti 'artırdı': İnsanlar daha fazlasını istedi

"Dehşetin Yüzü 2" filminin yönetmeni Michael Chaves, test gösterimlerinden sonra şiddeti artırdıklarını söyledi. Chaves, "İnsanlar daha fazlasını istiyordu" dedi. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Dehşetin Yüzü 2" (The Nun 2) filminin yönetmeni Michael Chaves, devam filminin ilk gösterimlerinde test izleyicilerinin daha fazla kan istemesi üzerine film için daha fazla "şiddet yaratmak" zorunda kaldığını açıkladı. 

Entertainment Weekly'ye konuşan Chaves, "Filmde zaten yüksek düzeyde şiddet ve kan vardı ancak insanlar daha fazlasını istiyordu. Böylece biraz ek fotoğrafçılık yaptık ve bunu artırdık. Bu sadece izleyicilerin her zaman nasıl değiştiğini, geliştiğini göstermeye yarıyor. İlk versiyonda bile geleneksel 'Korku Seansı' filminizdekinden daha şiddetliydi" dedi. 

Chaves sözlerine, "Bence korku izleyicileri bu yolculuğa, bu korku rönesansına katılmışlar, çok fazla korku filmi izlemişler, çok fazla şiddet görmüşler. Bu onların daha fazlasını istedikleri bir şeydi ve biz de bunu memnuniyetle verdik" diye devam etti. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)