DC Films'ten yılda 6 film planı

DC Films başkanı Walter Hamada duyurdu: 2022'den itibaren her yıl 6 yeni DC filmi seyirciyle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - DC Films başkanı Walter Hamada, DC karakterlerinin sinema ve televizyondaki gelecekleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 2022 yılından itibaren her yıl dört adet DC filminin vizyona gireceğini duyuran Hamada, iki adet filmin ise HBO Max'te yayınlanacağını belirtti. 

Ntv'nin aktardığına göre, The New York Times'a konuşan DC Films başkanı Walter Hamada'nın açıklamaları arasında, filmlerde yer alan karakterlere yapılacak spin-off dizileri ve önümüzdeki DC filmleri ile birlikte izleyiciyle tanıştırılması planlanan DC çoklu evreni de yer aldı. Hamada'nın aktardıklarına göre, Disney örneğinde görüldüğü gibi pek çok DC karakterinin spin-off dizileri HBO ,Max'te yer alacak ve bu dizilerle DC Sinematik Evreni arasında bir köprü kurulacak. 

Geçtiğimiz aylarda arka arkaya gelen casting haberleri ile DC'nin çoklu evren denemesi gündeme geldi. Robert Pattinson'ın başrolünde yer aldığı The Batman'i ilerleyen dönemde izleyiciyle buluşturmayı planlayan DC Films, Ben Affleck ve Michael Keaton gibi Kara Şövalye kostümünü daha önce giymiş isimlerin The Flash filminde rollerine geri döneceğini açıklamıştı. DC'nin planladığına benzer çoklu evren girişimini Marvel ise Spider-Man ve Doctor Strange karakterlerinin yer aldığı hikâyeler üzerinden gerçekleştirmeyi planlıyor. 

BATMAN 4 MART 2022'DE GÖSTERİME GİRECEK

DC Films'in gelecek takviminde yer alan The Batman 4 Mart 2022'de, The Flash 4 Kasım 2022'de, Aquaman 2 16 Aralık 2022'de, Shazam! 2 ise 2 Haziran 2023'te gösterime girecek. 

Etiketler Batman Shazam Aquaman