David Fincher ve Netflix ortaklığı devam edecek

Netflix film şefi Scott Stuber, yönetmen David Fincher'la daha fazla işbirliği yapma planlarının hazır olduğunu açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - David Fincher'ın son filmi "The Killer", Netflix'te izleyicilerle buluştu. Netflix film şefi Scott Stuber, Fincher ile olan ortaklıklarının sona ermediğini açıkladı. 

Beyazperde'nin aktardığı habere göre, Collider'a konuşan Stuber, ikilinin yakın gelecekte herhangi bir proje planı olup olmadığı sorulduğunda Fincher ile daha fazla işbirliği yapma planlarının hazır olduğunu, "Elbette. Evet, yani onunla geliştireceğimiz çok şey var" diyerek doğruladı.

'DAVID FINCHER BİRÇOK YÖNDEN BİR NETFLIX HAZİNESİ'

Stuber sözlerine şöyle devam etti: "O birçok yönden bir Netflix hazinesi. Demek istediğim, şirketi gerçekten güçlendirdi, hayata geçirdi ve ilk olmasa da ilk sanatçılardan biriydi ve gerçekten şöyle dedi, 'Hikâyelerimi burada yaratmaya hazırım.'"

Fincher'ın sahip olduğu en önemli yeteneklerden birinin Netflix için farklı ortamlarda yani hem film hem de dizi alanında, çalışabilme yeteneği olduğunu belirten Stuber, Netflix'in her zaman böyle biriyle iş dünyasında yer almak isteyeceğini söyledi.