DasDas'da yeni sezon ekimde başlıyor

DasDas son dönemin kapalı gişe oyunlarından yaptığı bir programla ekim ayını karşılıyor. "Zengin Mutfağı", "Westend/Batının Sonu", "Kızlar ve Oğlanlar", "Vahşet Tanrısı" oyunları ekim ayında sahnelenecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - DasDas, son dönemin kapalı gişe oyunlarından yaptığı özel bir programla ekim ayında kapılarını yeni tiyatro sezonu için açıyor.

Prömiyerini yaptığı günden bu yana kapalı gişe oynanan, Şener Şen’in sahnede olduğu "Zengin Mufağı" oyunu 1 ve 2 Ekim’de DasDas Sahne’de izleyicilerin karşısında olacak.

DASDAS, KONUK OYUNLARA DA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

9 Ekim’de DasDas prodüksiyonu oyunlarından "Westend / Batının Sonu" sahnelenecek. 14 ve 30 Ekim’de ise DasDas’a Craft Tiyatro’nun bünyesindeki Bergüzar Korel’in tek kişilik oyunu "Kızlar ve Oğlanlar" konuk olacak. Binnur Kaya, Güven Kıraç, Levent Ülgen ve Tilbe Saran gibi isimlerden oluşan kadrosuyla "Vahşet Tanrısı" da hem 15 Ekim’de hem de 29 Ekim’de DasDas’ta izleyicilerle buluşacak. 16 Ekim’de ise DasDas’ın klasikleşen oyunu "Joseph K." sahnede olacak.

Sosyal mesafeli oturma düzeninin yanında online biletleme ve temiz hava ile çalıştırılan iklimlendirme sistemlerinin kullanılacağı mekanda etkinliklerde misafirlerin alana girişleri ateş ölçümü yapıldıktan sonra sağlanacak.