Darp ve cinsel saldırı şüphelileri serbest bırakıldı: 'Adalet arıyorum'

Recep K. eski sevgilisinin ailesi tarafından kaçırılıp darp edildiğini ve cinsel saldırıya maruz kaldığını söyleyerek şikayetçi oldu. Serbest bırakılan şüpheliler için tekrar gözaltı kararı verildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara'da yaşayan Recep K. (21), eski sevgilisinin ailesi tarafından kaçırılıp dövüldükten sonra cinsel saldırıya maruz kaldığını öne sürerek, 2 kişi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

DHA'nın haberine göre, Etimesgut ilçesinde ikamet eden Recep K., 16 Ağustos'ta, eski sevgilisi Beyzanur B.'nin dayısı Necmettin B. ve ağabeyi Gürkan B. tarafından kaçırılarak Ayyıldız Mahallesi'ndeki ıssız bir alana götürüldüğünü iddia etti. 

Necmettin B. ve Gürkan B., Recep K.’nin Beyzanur B.'den ayrılmasını isteyerek darp etti. Dayı ve ağabey daha sonra Recep K.'ye cinsel saldırıda bulundu.

DARP RAPORU ALIP ŞİKAYETÇİ OLDU

Ardından otomobile bindirilen ve arabayla Beyzanur B.'nin babasına götürülen Recep K., araç durduğu sırada inip, kaçtı. Hastaneye gidip darp raporu alan Recep K., olayla ilgili Necmettin B. ve Gürkan B. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Gözaltına alınan 2 şüpheli, emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Recep K., bir yıldır sevgili oldukları Beyzanur B. ile ailesi öğrendikten sonra ayrıldıklarını belirterek, "Sonrasında kız arkadaşım, 'Seni bir parkta bekliyorum' diye bana mesaj attı. Parkta kızın dayısı ve ağabeyi tarafından bana tuzak kurulmuş" dedi.

Zorla arabaya bindirildiğini söyleyen Recep K., "Ayyıldız Mahallesi'nde boş bir tepeye götürdüler. Videolarımı çekip cinsel saldırıda bulundular. Darp ettiler. Daha sonra olayı savcılığa anlattım. Ancak serbest bırakıldılar. Şu anda soruşturma devam ediyor. Adalet arıyorum" dedi.

SAVCILIK YENİDEN GÖZALTI KARARI VERDİ

İfade verdikten sonra polis merkezinden serbest bırakılan şüpheliler hakkında yakala kararı çıkarıldı. Savcılık ek arama ve şüphelilerin gözaltına altına alınması karar verdi. (HABER MERKEZİ)