'Çöp ev'de bulunan çocuğun annesi: Oğlumu yanıma alacağım

Bursa'daki 'çöp ev'de bulunan C.M.A.'nın annesi Yasemin A., çocuğu için yeni eve taşınacağını söyledi. Yasemin A., C.M.A.'yı yanına almak için başvuruda bulunacak.

Yasemin A., eşyalarını topladığını, bir kaç gün içinde yeni eve taşınacağını söyledi.
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bursa'daki "çöp ev"de yarı baygın bir halde bulunan ve Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedavisi devam eden dokuz yaşındaki C.M.A.'nın annesi, şu an kaldığı evden yeni bir yere taşınacağını, çocuğunu almak için Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne başvuracağını söyledi.

Çocuğun sağlık durumuyla ilgili Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan da açıklama yaptı. Özkan, C.M.A.'nın 2 kilo 100 gram aldığını ve artık desteksiz yürüyebildiğini söyledi.

'OĞLUMUN TEDAVİSİNİN TAMAMLANMASINI BEKLEYECEĞİM'

DHA'da yer alan habere göre, C.M.A.'nın annesi Yasemin A., su tesisatı onarılmadığı için zemin kattaki dairesinin duvar sıvalarının kabarıp düştüğünü, içeride yüksek rutubet oluştuğunu belirtti. Bu sebeple yeni bir ev kiraladığını söyleyen Yasemin A., birkaç güne taşınacağını ifade etti. Çocuğunu yanına almak istediğini de söyleyen Yasemin A. şöyle devam etti: "Taşındıktan sonra oğlumu almak için yeniden Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne başvuracağım. Tabii ki önce oğlumun sağlık sorunlarının bitmesini ve tedavisinin tamamlanmasını bekleyeceğim. Sonrasında yanıma alacağım. Kaç gündür göremiyorum. Bizim birbirimize ihtiyacımız var. Oğlum eve gelince kutlama pastası keseceğim.” (HABER MERKEZİ)

 

 

Etiketler çöp ev Bursa