Çocuklarına işkence eden anne ve baba tutuklandı

Bursa'da en küçüğü 2, en büyüğü ise 10 yaşında olan dört çocuğuna işkence yaptığı tespit edilen anne ve baba tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bursa'da 37 yaşındaki Rayyan El İsa ile 32 yaşındaki Hanan Ramadan’ın yaşları 2 ile 10 arasında değişen dört çocuğuna işkence yaptığı ihbarı üzerine hareket geçen polis ekipleri, çifti bir süre takip ettikten sonra gözaltına aldı. Çocukların işkence yaptığı belirlenen çift çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

İŞKENCE KAYIT ALTINA ALINDI

DHA'nın haberine göre olay, merkez Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi Doğan Sokak'ta meydana geldi. Rayyan El İsa ve Hanan Ramadan’ın yaşadığı evden gelen çığlıkları duyan komşuları ile ailenin yakınları durumdan şüphelenerek polise bildirdi. Ailenin bir yakını, çocuklara yapılan işkenceyi cep kamerası ile kayda aldı. Görüntülerin teslim edildiği polis, aileyi takibe aldı. Yapılan araştırma sonrası çocukların, ebeveynleri tarafından işkence gördüğü belirlendi. 

Gözaltına alınan anne ile baba, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Çocuklar ise Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nce koruma altına alındı. (HABER MERKEZİ)