‘Çılgın Hırsız’ geri dönüyor: Dördüncü filmin çıkış tarihi açıklandı

Çılgın Hırsız serisinin yeni filmi "Çılgın Hırsız 4", 2024 yılında izleyicilerle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Illumination ve Universal Studios, ünlü animasyon serisi "Çılgın Hırsız"ın dördüncü filminin çıkış tarihini açıkladı. Minion'ların dünyasını konu alacak yeni film "Çılgın Hırsız 4", 23 Temmuz 2024'te vizyona girecek. 

Collider'ın aktardığına göre, Steve Carell, serinin kötü adamı Gru rolünü yeniden seslendirmek için geri dönecek. "Çılgın Hırsız 4" için geri dönmesi beklenen diğer oyuncular arasında ise Kristen Wiig, Pierre Coffin, Miranda Cosgrove ve Steve Coogan yer alıyor. Filmin hikâyesine dair henüz bir detay yayınlanmadı. 

Filmin yönetmeni resmi olarak duyurulmasa da serinin ilk iki filmini yöneten Chris Renaud’un yapımın başına geçeceği düşünülüyor. "Sing" filmi gibi yaptığı çalışmalarla tanınan animasyon yönetmeni Patrik Delage, yardımcı yönetmen olarak görev yapacak. Illumination'ın kurucusu Chris Meledandri'nin yapımcılığını üstlendiği filmin senaryosu ise Mike White tarafından kaleme alınacak.

Bu yıl vizyona girecek "Minions: The Rise of Gru", Çılgın Hırsız filmlerinin ön bölümü niteliğinde olacak. 1970'lerde geçen hikâye, en iyi kötü adam olmaya çalışan Gru'nun nasıl kötü bir karaktere dönüştüğüne odaklanacak. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)