CHP'li Salıcı paylaştı: Bu görüntüler Urfa'dan...

Toplu şekilde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy kullanılan görüntülerin ortaya çıkmasından sonra CHP'li Salıcı, sandık kurulu üyelerinin darp edildiğini ve vali ile emniyet müdürüne ulaşamadıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Urfa'nın Harran ilçesinde toplu şekilde Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a oy kullanıldığı görüntüler ortaya çıktı. Sosyal medyada yayılan görüntüler üzerine CHP Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı bir açıklama yaptı.

Salıcı görüntülerin Minare köyünde çekildiğini söyleyerek, "Önce sandık kurulu üyelerimiz darp edilmiş sonra bu görüntüler ortaya çıkmıştır. Yetkili avukat arkadaşlarımız ilgili köye yönlendirilmiş ve İlçe Seçim Kuruluna itiraz edilmiştir. Bu arada Şanlıurfa Valisi ve Emniyet Müdürüne ulaşılamamaktadır. Zatıalileri toplantıdadır" dedi.

 

AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANINDAN ‘SANDIKTA BASKI YAPIN’ MESAJI

Salıcı ayrıca sosyal medya hesabından bir ekran görüntüsü paylaşarak Urfa'da seçmene baskı olduğunu söyledi. Salıcı duruma sessiz kalmayacaklarını bildirerek şunları yazdı: “Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak WhatsApp grubundan talimatla seçmen iradesine baskı yapmaya çalışıyor. Siz seçmene baskı yapacaksınız ve biz de buna sessiz kalacağız öyle mi? Yakalandın işte…” (HABER MERKEZİ)

Etiketler urfa harran