CHP'li Gökçen'den Bahçeli'ye: Genel Başkanımızı tehdit etmek kimsenin haddi değil

Özgür Özel için "Aklını başına almazsa sokakta dahi yürüyemeyecektir" diyen Devlet Bahçeli'ye tepki gösteren CHP'li Gökçe Gökçen, "Genel Başkanımızı tehdit etmek kimsenin haddi değildir" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, bugünkü grup toplantısında CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yönelik, "Memleketi Manisa'da protesto edilen bu şahıs, aklını başına almazsa sokakta dahi yürüyemeyecektir" sözlerine CHP'den yanıt geldi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Genel Başkanımızı tehdit etmek kimsenin haddi değildir. Özgür Özel terörden beslenenlerin arkasında hizalanmayı reddetmiş, bütün suçlarında sözde milliyetçiliğe sığınanları meşrulaştırmamıştır. Unutmayın, bu ülkenin namuslu insanları bir adım geri atmayacak" ifadelerini kullandı.

'HERKES HADDİNİ BİLSİN'

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik de Bahçeli'nin sözlerine sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Çelik şu ifadeleri kullandı:

"İktidarın yedek lastiği olana kadar milliyetçilik yapanlardan alacak aklımız yok. Herkes haddini bilsin! Biz demokratik bir Türkiye için her zaman sokakta halkımızın yanındayız. Biz, camına ay yıldızlı bayrak asılan o yoksul evlerin evladıyız. Cumhuriyeti kuran, devlet kuran partimiz halkımıza kapı kapı, sokak sokak gerçeği anlatmaya devam edecek. Herkes kimin kim olduğunu biliyor! #ÖzgürÖzelSesimizdir Sesine ses olacağız." 

Ne olmuştu?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Irak sınırlarında süren 'Pençe-Kilit Harekatı' operasyon bölgesinde hayatını kaybeden Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak için memleketi Manisa'da düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Törenin düzenlendiği Saruhan Bey Camisi'ne gelişi sırasında bir grup, Özgür Özel aleyhine sloganlar attı.

MHP lideri Devlet Bahçeli, TBMM'de grubu bulunan 4 partinin imzasıyla yayınlanan ortak metne imza atmayan CHP ve DEM Parti'yi eleştirdikten sonra Özgür Özel için şu ifadeleri kullanmıştı:

"TBMM'nin ortak açıklamasına imza atmayarak PKK'nın safına geçen CHP, DEM kadar milli güvenlik tehdididir. Terör saldırılarından hemen sonra Milli Savunma Bakanımızdan Meclis'i bilgilendirmesini isteyen zihniyet sorumsuzdur. Memleketi Manisa'da protesto edilen bu şahıs, aklını başına almazsa sokakta dahi yürüyemeyecektir." (HABER MERKEZİ)