CHP'li Adem: AK Partili belediye başkanı arazilerini usulsüz suladı

CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, Çamardı ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Yavuz Soylu’nun arazilerine, usulsüz bir şekilde DSİ’ye ait borularla su taşıttığını iddia etti.

Erhan Adem
Google Haberlere Abone ol

NİĞDE - CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, AK Partili Belediye Başkanı Yavuz Soylu’nun, Ören Göleti Kapalı Sulama Sistemi Projesi kapsamında yer almayan tarım arazilerini DSİ’ye ait borular vasıtasıyla suladığını ileri sürdü.

‘AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANI OLMAK HER HAKTAN YARARLANMAYI MI SAĞLIYOR?’

Ören Göleti Kapalı Sulama Sistemi Projesi

“DSİ sulama sahasında yer almayan bölgede su boruların döşenmesine nasıl müsaade etti?” diye soran Erhan Adem, şunları söyledi: “AK Partili belediye başkanı, arazilerini DSİ’nin sulama projesi kapsamındaymış gibi göstermiş ve buraya sulama borularını geçirerek, parsellerini haksız şekilde sulamıştır. AK Partili bir belediye başkanı ya da AK Partili bir milletvekili olmak her haktan yararlanmayı mı sağlıyor? Sulama arazisi kapsamında olmayan yerler için devletin 2 milyon 600 bin liralık borularının kullanıldığı iddia ediliyor.” Konuyla ilgili Adem, Niğde Valiliği’ne de bir dilekçe gönderdi. (DUVAR)