CHP'den Patnos'ta miting: 'Yaylalardaki suyu İBB desteğiyle bedava getireceğiz'

Patnos'ta konuşan CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, “Sekü Yaylası’ndan suyu Patnos’a getirmek için şebeke lazım. Şebekeyi yapma görevini İstanbullular olarak biz alıyoruz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ağrı’nın Patnos ilçesinde dün seçim mitingi düzenledi. CHP’nin düzenlediği mitingde, İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, CHP Ağrı İl Başkanı Ali Bayram ve CHP Patnos Belediye Başkan Adayı Metin Sağlam, birer konuşma yaptılar.

CHP Patnos Belediye Başkan Adayı Metin Sağlam, Patnos’un, yol, su ve temizlik olmak üzere üç temel sorununun bulunduğunu belirterek, “Yaylamızdaki suyu, İstanbul Büyükşehir Belediyemizin desteği ile Patnos’a getireceğiz ve Patnos’a suyu bedava vereceğiz” şeklinde konuştu.

CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, CHP Adayı Metin Sağlam’ın başkanlığında Patnos’u bölgenin parlayan yıldızı haline getireceklerini belirterek “Çocuklarımız için, barışık bir toplum için, hak için, adalet için emeğin değeri için Ağrı’ya ve Patnos’a hizmeti getirmemiz lazım” şeklinde konuştu.

Bu çağda bir ilçede hala suyun olmaması, yolların enkaz halinde olması ve temizlik sorununun bulunmasının ayıp olduğunu ifade eden Kılınç, “Sekü Yaylası’ndan suyu Patnos’a getirmek için şebeke lazım. Patnos’a suyu getirecek şebekeyi yapma görevini İstanbullular olarak biz alıyoruz. Patnos’a suyu bedava vereceğiz" dedi.

Ulaştırma Bakanı'nın, alt yapısının, ulaşımının enkaz halinde olduğunu Patnos’a gelmek yerine İstanbul’da seçim çalışmasında olduğunu hatırlatan Kılınç, şöyle konuştu:

“Türkiye’nin alt yapı sorunlarından sorumlu Ulaştırma Bakanı, Patnos’a gelecekmiş de gelememiş. Peki, niye gelememiş? İstanbul’da seçim çalışması yapıyor. Aramızda kalsın, çok zor durumdalar. İstanbul’dan geldim, İstanbul’daki Patnoslular, İstanbul İttifakı’nda Ekrem İmamoğlu’nu destekliyorlar. Ankara’daki Patnoslular birleşmişler, Mansur Başkan’ı destekliyorlar. Şimdi Patnos’a bir görev düşüyor. Patnos’u bir yıldız haline getirerek, ülkemize Doğu’dan bir ışık sunabilmek.”

Etiketler patnos chp