CHP'de 'Kadıköy uzlaşması': Yeni aday mevcut başkanı ziyaret etti

31 Mart yerel seçimlerinde CHP'nin İstanbul Kadıköy adayı Mesut Kösedağı, yeni dönemde aday gösterilmeyen Şerdil Dara Odabaşı’nı ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR -  CHP'nin İstanbul Kadıköy adayı Mesut Kösedağı, mevcut başkan Şerdil Dara Odabaşı’nı ziyaret etti. İki isim ziyareti sosyal medya hesaplarından paylaştı.
 
Odabaşı, “CHP Kadıköy Belediye Başkan Adayımız @mesutkosedagi'nın nazik ziyareti için kendisine teşekkür ediyorum. Seçim sürecindeki çalışmalarında kendisine başarılar diliyorum. Birçok açıdan İstanbul için önemli bir değere sahip Kadıköy'ün gelişmesine katkı sağlayacağından hiç şüphem yok” ifadelerini kullandı.

Kösedağı da paylaşımına “Kadıköy Belediye Başkanımız Sayın @serdildara’nı ziyaret ettim. Kadıköy’e verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni dönemde de hizmetlerimiz artarak devam edecek” notunu düştü.

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, CHP tarafından yeniden aday gösterilmeyeceğini sosyal medyadan, nihai haberi ise televizyondan öğrendiğini açıklamıştı. Odabaşı, "Beni asıl üzen; partimin geleneklerinden ve kurumsal kimliğinde uzaklaşmasıdır" ifadelerini kullanmıştı. 



 

(HABER MERKEZİ)

Etiketler CHP Kadıköy