CHP'de İmamoğlu'nun ilk rakibi aday adaylığını açıkladı

CHP'li Bakırköy Belediye Başkanı Kerimoğlu, Ekrem İmamoğlu'nun karşısında İBB Başkanlığı için aday adaylığını açıklayıp başvurusunu yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı seçiminin ardından CHP'de başlayan 'değişim' tartışmalarının ardından, yaklaşan yerel seçim için adaylık yarışı da hızlandı.

Genel başkan değişimine giden tartışmaların odağındaki isim olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun adaylığına kesin gözüyle bakılırken, parti içinden ilk rakibi de belli oldu.

CHP'li Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, aday adayı olarak İmamoğlu'nun karşısına çıkan ilk isim oldu. Kerimoğlu, CHP İstanbul İl Başkanlığı'na aday adaylığı evraklarını teslim etti.     

Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Kerimoğlu "Cumhuriyet Halk Partisi’nin temel değerlerine bağlı, halkçı, kamucu, laik, devrimci, Atatürkçülerin, ÖRGÜTÜN GÜCÜNE İNANAN PARTİ EMEKÇİLERİNİN ADAYI OLARAK İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adaylığına başvurumu yaptım. Partimize ve İstanbulumuza hayırlı olsun." açıklaması yaptı. (HABER MERKEZİ)