CHP toplantısında Sezen Aksu şarkısı: Ümidi yeşertenlere selam olsun

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın düzenlediği ‘mahalle temsilcileri’ buluşmasında Sezen Aksu'nun ‘Yeni ve Yeni Kalanlar’ adlı şarkısı çalındı. Canan Kaftancıoğlu o anları Twitter hesabından paylaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 'Şahane Bir Şey Yaşamak' şarkısındaki "Adem ve Havva" göndermesi nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve iktidara yakın gruplarca tehdit edilip hedef gösterilen sanatçı Sezen Aksu'ya bir destek de CHP'den geldi. CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın düzenlediği ‘mahalle temsilcileri’ buluşmasında Sezen Aksu'nun şarkısı çalındı. 

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen parti içi toplantıya CHP Örgüt Yönetimleri ve Yurtdışı Örgütlenmelerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçe başkanları ve mahalle temsilcileri katıldı.

Toplantıda Sezen Aksu’nun ‘Yeni ve Yeni Kalanlar’ şarkısının çalınması dikkat çekti.

Şarkının, “Gelenlere, gidenlere, Gönülden sevenlere, Ümidi yeşertenlere, Bir şiirden süzerek, Ekmeği bölüşerek, Hayatı yüceltenlere… Selam olsun” sözlerini toplantıdan görüntülerle birlikte paylaşan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, paylaşımında Sezen Aksu’yu etiketledi. (HABER MERKEZİ)