CHP Tekirdağ yönetimi görevden düşürüldü: Önseçim istemiştik

CHP Tekirdağ İl Başkanlığı’nın 36 kişilik yönetiminden 18 kişinin istifasının ardından İl Başkanı Zeynel Şener görevden düşürüldü. Şener ön seçim istedikleri için görevden düşürüldüklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- CHP Tekirdağ İl Yönetimi, yönetim kurulundan 18 üyenin istifa etmesi nedeniyle görevden alındı. Görevden alınan CHP Tekirdağ İl Başkanı Zeynel Şener Saygın, ön seçim istedikleri için görevden alındığını ifade etti, "Ön seçim istedik, ön seçim istiyoruz, ön seçim isteyeceğiz " dedi.

‘DEMOKRASİDEN VAZGEÇMEDİK’

CHP Tekirdağ İl Başkanlığı’nda yapılan açıklamada, il yönetiminde yaşanan istifaların ardından görevden alınmasına ilişkin konuşan Saygın, “Demokrasinin gereği önseçim istedik. Tüm adayların üyelerce belirlenmesini savunduk. Demokrasiden vazgeçmedik. Birileri de masa başı ile bir yerlere gelmekten vazgeçmedi” diye konuştu.

Tekirdağ İl yönetiminden istifa edenlerin çoğunun, kongrede CHP Sözcüsü Faik Öztrak ve Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan tarafından kendilerine önerilen isimler olduğunu belirten Saygın, “Bu kişilerin talimatı ile istifa etmişlerdir. Bizler birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde bu isimleri yönetime aldık. Hatta birçoğu toplantılara düzenli katılmamasına rağmen herhangi bir kırgınlıklara neden vermemek için işlem yapmadık” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

Etiketler chp tekirdağ