CHP, muhaliflere 'kafa kesme' tehdidine karşı harekete geçti

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, sokak röportajında muhalefetteki bazı isimleri 'kafa kesmeyle' tehdit eden kişi hakkında yargı sürecinin başlatılacağını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 'Sen Konuş' isimli YouTube kanalında yayımlanan sokak röportajında, 'Hizbullahçıyız' diyen ve muhalif siyasetçileri "Kafalarını keseceğiz. Cihada hazırız" şeklinde tehdit eden kişiyle ilgili CHP harekete geçti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, "Gereğini yapıyoruz. En ağır şekilde ceza almasını sağlayacağımıza emin olun" açıklamasını yaptı.

Batman'da seçimlere dair yapılan sokak röportajında mikrofon uzatılan bir kişi, "Kemal Kılıçdaroğlu mu Erdoğan mı?" sorusuna 'Erdoğan' yanıtını verdikten sonra hakaretler ve küfürler savurup muhalif siyasetçilere yönelik ölüm tehditlerinde bulundu.Röportajın sosyal medyada yayılması ve tepki toplamasının ardından Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik'ten açıklama geldi. 

Twitter'dan açıklama yapan Çelik, "Bu densiz hakkında derhal gereğini yapıyoruz. En ağır şekilde ceza almasını sağlayacağımıza emin olun. Böylesi ahlaksızların peşini bırakmayız" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

 

Etiketler celal çelik chp batman