Cep telefonunu düşürdüğü dinozor heykelinin içinde sıkışıp öldü

İspanya'da, reklam amaçlı yerleştirilen bir dinozor heykelinin içinde ceset bulundu. Yerel basın, 39 yaşındaki adamın cep telefonunu almak isterken öldüğünü yazdı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İspanya'da geçtiğimiz haftadan beri haber alınamayan 39 yaşındaki bir adamın cesedi, bir dinozor heykelinin içinde bulundu. Polis adamın niçin burada olduğunun araştırıldığını açıkladı. Yerel basın ise adamın dev dinozorun bacağına düşürdüğü cep telefonunu almaya çalıştığını yazdı.

Olay, Barselona kentinin Coloma de Gramenet banliyösünde meydana geldi. İspanyol basınına göre, bir baba-oğul dinozor heykelinden bir koku geldiğini fark etti; sonra da dinozorun bacağındaki bir çatlağın içinde bir ceset gördü.

Olay yerine gelen polis ve üç itfaiye ekibi, cesedi çıkarmak için heykelin bacağını kesti. Ölen kişinin, ailesi tarafından kayıp ihbarında bulunulan 39 yaşındaki bir adam olduğu açıklandı.

Polisten yapılan açıklamaya göre, şu an için olayda cinayet şüphesi görülmüyor. Adamın ölüm sebebinin otopsi sonrası netleşmesi bekleniyor. Yerel basında yayımlanan haberlerdeyse, adamın cep telefonunu heykelin içine düşürdüğü ve onu almak isterken düşüp sıkıştığı belirtiliyor.

Olayın ardından, eski bir sinemanın reklamını yapmak amacıyla yerleştirilen dinozor heykeli de kaldırıldı. (DIŞ HABERLER)

Etiketler dinozor İspanya