Cemil Tugay’dan yükselme mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

1912 Karşıyaka Derneği tarafından düzenlenen üye katılım törenine katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, "Üzerime düşeni hem bugün hem önümüzdeki yıllarda yapmaya devam edeceğim" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, 1912 Karşıyaka Derneği'nin üye katılım törenine katıldı. Törende Başkan Tugay'a şilt takdim edildi, Karşıyaka Belediye Başkanı Ünsal da derneğe üye oldu. 

Törende söz  alan Tugay, şunları söyledi:

“Karşıyaka Belediye Başkanı olmam hayatımdaki en güzel olaydır. Onunla beraber başlayan süreçte bu büyük ve güzel ailenin bir parçası oldum. Geçen 5 yıl maalesef hiç beklemediğimiz şeyler yaşamamıza sebep oldu. Pandemi yaşadık, İzmir'de kendi yaşam süremiz içinde yaşadığımız en şiddetli depremi yaşadık. Ekonomik kriz ve bir sürü sorunun yaşandığı dönem oldu. Ancak dünyanın en özel kentlerinden birinde yaşıyoruz, en önemli, değerli kültürlerinden birine sahibiz. Karşıyaka'dan Büyükşehir'e gitmiş ilk belediye başkanı olarak bana verdiğiniz destek için, İzmir'in de 35'inci belediye başkanı olma şerefine ulaştırdığınız için teşekkür ederim. Bu semte güzellikler, kalite, mutluluk, başarı yakışıyor.”

'TAKIMA, OYUNCULARA DESTEK OLMA ZAMANI'

TFF 2. Lig’e yükselme yolunda play-off maçları yapacak futbol takımına başarı dileyerek camiaya birlik mesajı veren Tugay, şunları kaydetti:

“Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü'den bu mesajımızı oyuncularımıza iletmesini istiyorum: bu sene şampiyon olmak, bir üst lige çıkmak istiyoruz. Bunu sadece söylemek yetmez, bu büyük ve güzel 1912 ailesinden kimseye bir kelime etmedim ama burada içimden gelerek söylüyorum, ricamdır. Takımın bu sene başarılı olması için, onların arkasında olduğumuzu hissettirmek için bir şey yapma zamanı. Birlik beraberlik içerisinde takıma, oyunculara destek olma zamanı. Onlara bunu hissettirmeye var mısınız? Şanssızlıklarla play-off’lardan nasıl döndüğümüzü biliyorum. Bir türlü çıkamadığımız bu noktadan yukarıya çıkmaya başlayalım, layık olduğumuz yere gelelim. Ben de üzerime düşeni hem bugün hem önümüzdeki yıllarda yapmaya devam edeceğim. Benim için bir onur olacak.”