Cemal Enginyurt'un maaşını duyan Ebru Baki: Dalga mı geçiyorsunuz?

Demokrat Partili Enginyurt, Sözcü TV'de hem emekli hem vekil olduğunu ve alacağı maaşın 147 bin lira olduğunu söyledi. Program sunucusu Ebru Baki,  "Gerçek mi, dalga mı geçiyorsunuz?" diye sordu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Demokrat Partili Cemal Enginyurt canlı yayında emekli olduktan sonra da görevine devam eden milletvekillerinin aldığı maaşı açıkladı.

Enginyurt, Sözcü TV'de katıldığı programda emekli maaşları konuşulurken kendisine "Seyyanen zam da almışsınız" diyen sunucu Ebru Baki'ye "Ağabey neler almışız" yanıtını verdi. Emekli olduğunu söyleyen Enginyurt, "65 bin lira oradan alacağım, 80 bin de buradan alacağım, 147 bin lira" sözleriyle maaşını açıkladı. Bunun üzerine Baki, "Gerçek mi, dalga mı geçiyorsunuz?" diye sordu.

Enginyurt sözlerinin devamında aldığı maaş nedeniyle sosyal medyada gördüğü tepkiyi dile getirirken de şunları kaydetti:

"Bana 145 bin lira veren... Ben bu emeklinin hakkını savunuyorum, diyorum ki 'Allah'tan reva mı? 7 bin 500 liraya nasıl geçinir insan?' diyorum. Adam altına yazıyor, 'Senin dümenin yerinde, sana ne oluyor?' Esas bana oluyor, yüreğim yanıyor." (HABER MERKEZİ)