Cem Yılmaz'dan Tarkan açıklaması: Hepimizin teşekkür etmesi lazım

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan komedyen Cem Yılmaz, Tarkan'ın İzmir’de verdiği konserle ilgili "Tarkan hep birlik ve beraberlikten bahsediyor ama insanlar hala anlamamakta direniyor" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Komedyen Cem Yılmaz, şarkıcı Tarkan'ın İzmir'in kurtuluşunun 100'üncü yılı kutlamaları kapsamında Gündoğdu Meydanı'nda verdiği konser hakkında konuştu. Gazetecilerin sorularına yanıt veren Yılmaz, "Tarkan'a hepimizin teşekkür etmesi lazım. Tarkan, şahane bir şey yaptı" ifadelerini kullandı. 

'KONUNUN PARA OLMADIĞINI HERKES BİLİYOR'

Yılmaz, Tarkan'ın İzmir konserinden ücret talep etmediği yönündeki söylentileri hatırlatınca, "O konunun bir önemi yok. Konunun para olmadığını herkes biliyor zaten. Önemli olan böyle güzel bir şeyde bu kadar insanı bir araya getirmek... Hep birlik ve beraberlikten bahseden mesajlar veriyor Tarkan ama insanlar hala anlamamakta direniyor" diye konuştu.

'BANA YÜKLENEBİLİRSİNİZ'

Kendisine eleştiriler geldiğinin söylenmesinin ardından Yılmaz, "Hiç önemli değil. Ben o kadar hassas birisi değilim. Problem yok, bana yüklenebilirsiniz" dedi.