Cem Yılmaz TÜYAP Kitap Fuarı'nda: Benden daha esprili oldukları aşikar

Komedyen, oyuncu, senarist, film yapımcısı ve yönetmen Cem Yılmaz, 39. Uluslararası TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı'nda imza gününe katıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Çektiği filmlerin senaryo kitaplarını imzalamak için 39. TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı'na katılan Cem Yılmaz, sevenleriyle bir araya geldi.

AA'nın haberine göre, film senaryolarının kaybolup gitmemesi için senaryolarını kitap haline getirdiğini belirten Yılmaz, "Film senaryosunu merak eden, 'Ne formda bir şeydir, nasıldır bir filmin senaryosu, nasıl yazılıyor?' diye merak edenler olur diye senaryolarımı böyle kitaplaştırmıştım İnkılap Kitabevi ile. Burada filmlerimizi izleyen seyirciyle buluşup birbirimize birer hatıra bırakıyoruz. Onlar bana bir şey söylüyor, ben onlara bir şey söylüyorum" dedi.

Sokağın, profesyonel komedyenlerden daha ileri olduğunu belirten Yılmaz, "Benden daha çok esprili oldukları aşikar" diye konuştu.

Ziyaretçilerinden birinin yaptığı espriyi de anlatan Yılmaz şunları söyledi:

"'Ağabey ben bunu okudum, çok güzel bir senaryo bence bunu film yapmalısın' dedi. Yani bizde biraz tersine bu işler. Yani biri de 'Ağabey izlediğimiz filmin senaryosunu tekrar niye okuyalım?' diyor. Ben de diyorum ki bu teknik bir metin, senaryo metni. Eğer merak ediyorsan bu hatıra gibi bir şey." (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)