Çaldığı kediye karşılık para istedi, çıkan çatışmada kurye yaralandı

İstanbul Esenyurt'ta E.Ç. iddiaya göre çaldığı Scottish Fold cinsi kedi için sahibinden para istedi. Çıkan tartışma silahlı çatışmaya döndü. Yoldan geçen motosikletli kurye yaralandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Son günlerde sık sık silahlı çatışma ve kavgalarla gündeme gelen İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bu kez kedi hırsızlığı yüzünden kan aktı.

Yabancı uyruklu kişinin bakkal dükkânında baktığı Scottish Fold cinsi kedi, iddiaya göre E.Ç. tarafından 13 Eylül'de sabah saatlerinde çalındı. Kediyi çalan E.Ç., yaklaşık bir hafta sonra bakkal dükkânına geri gelerek kedi sahiplerinden para talep etti.

DHA'nın haberine göre para vermek istemeyen dükkân sahibinin komşusu B.B. de olaya dahil oldu. B.B. kediyi geri vermesini söyledi. E.Ç ve B.B. bir süre tartışırken, B.B.'nin babası S.Ş.B araya girdi.  E.Ç biraz uzaklaştıktan sonra tabanca ile tartıştığı baba ve oğluna ateş etmeye başladı.

Baba S.Ş.B. silahla karşılık verince yoldan geçen bir motosikletli kuryeye silahtan çıkan bir mermi isabet etti. Yaralı kuryeye olay yerinde yapılan müdahale sonrası hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olay sonrası şüpheli E.Ç ve B.B ile babası S.Ş.B yakalayarak polis merkezine götürdü. (HABER MERKEZİ)