Bursaspor-Diyarbekirspor maçında 5 kırmızı kart

Bursaspor, Diyarbekirspor maçında olaylar çıktı. 5 kırmızı kartın gösterildiği mücadelede Diyarbekirspor karşılaşmayı 2-0 kazandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - TFF 2. Lig Beyaz Grup 18. haftasında Bursaspor, Diyarbekirspor’u konuk etti. Mücadeleyi konuk ekip Yasin Dülgen ve Bünyamin Yürür’ün ayağından bulduğu gollerle 2-0 kazandı.

DHA'nın haberine göre, Bursa Yüzüncü Yıl Atatürk Stadı'nda oynanan mücadelede Diyarbekirspor, 25. dakikada Yasin Dülger ve 82. dakikada Bünyamin Yürür'ün attığı gollerle 2-0 öne geçti.

Gol sonrası sevincini Bursaspor taraftarlarının bulunduğu tribüne doğru el ve kol işareti yaparak kutlayan Bünyamin Yürür ile Bursasporlu futbolcular arasında tartışma çıktı. Taraftarların da tepki gösterdiği oyuncuyu, hakem Burak Taşkınsoy, sarı kart ile cezalandırdı.

Maçın uzatma dakikalarında Bursasporlu Çağatay Yılmaz, Bünyamin Yürür'e sert müdahalede bulununca, oyuncular arasında tartışma çıktı. İki takım oyuncuları da tartışmaya katılınca, saha içinde kavga yaşandı.

Hakem, olayların durulması için karşılaşmayı durdururken, her iki takımın yedek oyuncuları da saha içinde ve koridorda kavga etti.

Hakem Burak Taşkınsoy, Diyarbekirspor'dan 3 futbolcuya, Bursaspor'dan da 2 oyuncuya kırmızı kart gösterdi.

Çevik kuvvet polisleri, sahada ve soyunma odası koridorunda önlem alırken, hakem Burak Taşkınsoy, 10 dakika aradan sonra yeniden başlattığı maçı bitirdi. (SPOR SERVİSİ)