Bursa'da kadın cinayeti: Sokak ortasında kovalayıp öldürdü

Bursa'da Leyla Kaya, otomobilden inerek kaçmaya çalıştığı eşi H.K. tarafından sokak ortasında bıçaklanarak katledildi.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bursa'da Leyla Kaya (45), otomobilde tartıştığı ve araçtan inerek kaçmaya çalıştığı eşi H.K. (55) tarafından sokak ortasında bıçaklanarak öldürüldü. Kaya'nın, tartışma sonrası otomobilden inip kaçmaya çalıştığı anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

DHA'nın haberine göre olay, saat 16.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Emek Zekai Gümüşdiş Mahallesi, Sanayi Caddesi'nde meydana geldi. Otomobille seyir halinde olan H.K. ile eşi Leyla Kaya arasında iddiaya göre tartışma çıktı. H.K'nin bir an yavaşlamasını fırsat bilen Leyla Kaya, otomobilden inip kaçmaya çalıştı. Peşinden koşan H.K, cebinden çıkardığı bıçakla Leyla Kaya'yı bıçakladı. Olayı gören çevredekiler H.K'yi etkisiz hale getirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. H.K. polis tarafından olay yerinde gözaltına alınırken Leyla Kaya ise kaldırıldığı Bursa Şehir Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Gözaltına alınan H.K, emniyete götürüldü.

Öte yandan Leyla Kaya'nın, otomobilden inip kaçmaya çalıştığı anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. 

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor. (HABER MERKEZİ)