Bruce Willis'in kızı Tallulah Willis babasının son durumunu açıkladı

Tallulah Willis, "Zor Ölüm", "Mavi Ay" ve "Altıncı His" gibi filmlerle tanınan babası Bruce Willis'in sağlık durumunun stabil halde olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tallulah Willis, frontotemporal demans hastalığına yakalanan babası Bruce Willis'in sağlık durumuyla ilgili konuştu. The Drew Barrymore Show'a konuk olan Tallulah Willis, babasının hastalığının stabil halde olduğunu belirterek, "O aynı... ki bence bu konuda isteyebileceğiniz en iyi şeyin bu olduğunu hastalık sürecinde öğrendim" dedi. 

Ntv'nin aktardığına göre, babasının kendisini ve kardeşlerini tanıdığını söyleyen Willis, "Onunla birlikteyken gördüğüm şey sevgi. O benim babam ve beni seviyor. Babam olduğunu, beni sevdiğini ona bakarken görebiliyorum" diye konuştu. Ailece hastalık konusunda neden bu kadar açık davrandıklarını da açıklayan Tallulah Willis, "Bir yandan, aile olarak biz buyuz ama aynı zamanda FTD hakkında farkındalık yaratmak bizim için gerçekten önemli. Aile olarak ve bireysel olarak mücadele ettiğimiz bir şeyi göstererek diğer insanlara yardım edebiliyorsak, onu güzel bir şeye dönüştürebiliyorsak, bu bizim için gerçekten özel bir şey" ifadelerini kullandı.

'HAYATINDA KALMAK İÇİN ÇOK ÇABALADIM'

Birkaç ay önce Bruce Willis ile ilgili konuşan "Mayi Ay" dizisinin yaratıcısı Glenn Gordon Caron şöyle konuşmuştu:

"Bruce'la ve eşi Emma (Heming) ile konuşuyorum ve üç çocuklarıyla da iletişimim var. Bruce'un hayatında kalmak için çok çabaladım. Bruce Willis'le vakit geçirdiyseniz, ondan daha fazla yaşama sevinci olan kimse olmadığını bilirsiniz. Hayatı seviyordu ve her sabah uyanıp hayatı dolu dolu yaşamaya bayılıyordu. Şimdi hayatı bir paravandan izliyormuş gibi. Ziyarete geldiğim ilk bir ila üç dakika içinde kim olduğumu anladığını hissediyorum. Tam konuşamıyor. Eskiden kitap okumayı çok severdi ama şimdi okuyamıyor. Dil becerileri artık onun için mevcut değil ama yine de o hâlâ Bruce. Onunla birlikteyken onun Bruce olduğunu biliyorsunuz ve orada olduğu için minnettar oluyorsunuz."