Britney Spears ve Sam Asghari boşanıyor

Şarkıcı Britney Spears, Sam Asghari'den ayrılmaya hazırlanıyor. Spears, boşanma için Kevin Costner ve Kim Kardashian gibi isimlerin avukatlığını yapmış ünlü boşanma avukatı Laura Wasser ile anlaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "İçimdeki Kadın" adlı kitabını piyasaya sürmeye hazırlanan şarkıcı Britney Spears, Sam Asghari ile ayrılık kararı aldı. Sam Asghari'nin, aldatma iddialarının ardından şarkıcıdan ayrılmak için mahkemeye başvurduğu öne sürüldü.

Ntv'nin aktardığına göre, Entertainment Tonight'a konuşan bir kaynak, "Britney tüm aldatma iddialarını reddediyor. Şu an çok kırılgan çünkü bu durum ona eski anıları hatırlattı. Çocukları Hawaii'ye taşındıktan sonra en son ihtiyacı olan şey bu boşanmaydı" dedi.

Variety'nin haberine göre, 14 aydır evli olan çiftin ayrılma kararının ardından Spears, müşterileri arasında Kim Kardashian, Kevin Costner ve Johnny Depp’in de olduğu ünlü boşanma avukatı Laura Wasser ile anlaştı. Şarkıcının evlilik sözleşmesi olduğu, bu sayede varlıklarını koruyabileceği aktarıldı.

Britney Spears, 2016 yılında 'Slumber Party' klibinin çekimlerinde tanıştığı Sam Asghari ile geçtiğimiz yıl haziran ayında evlenmişti. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)