Bridget Jones serisi geri dönüyor

Romantik komedi serisi "Bridget Jones" yeniden izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Serinin dördüncü filminde rol alacak olan Hugh Grant, yapımla ilgili detayları paylaştı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Romantik komedi film serisi "Bridget Jones" beyaz perdeye geri dönüyor. Helen Fielding’in aynı isimli romanlarından uyarlanan seri, "Bridget Jones 4: Mad About the Boy" (Bridget Jones: Oğlana Deli Oluyor) filmiyle yıllar sonra izleyici karşısına çıkacak.

Ntv'nin aktardığı habere göre, Renée Zellweger ile seriye geri dönen Hugh Grant, filmle ilgili konuştu. Grant, "Senaryo kısmen Helen Fielding'in eşinin ölümünden sonra iki çocuğunu tek başına büyütme deneyimlerine dayanıyor. Bridget da iki çocuk büyütüyor ve birileriyle görüşmeye yeniden başlayıp başlamaması gerektiğini düşünüyor. Çok iyi bir senaryo" ifadelerini kullandı.

'UZUN ZAMANDIR OKUDUĞUM EN İYİ SENARYOLARDAN'

Entertainment Tonight'a da konuşan oyuncu, "Size şunu söyleyeyim; bence 4. Bridget filmi için yazılan bu senaryo, 4'ü arasında en iyisi. Hatta uzun zamandır okuduğum en iyi senaryolardan biri" dedi.

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)