Brad Pitt'li Formula 1 filminin yayın haklarını Apple TV + aldı

Oyuncu Brad Pitt ve F1 pilotu Lewis Hamilton'ın birlikte yer alacağı yarış filminin yayın haklarını Apple TV + aldı. Filmin yönetmen koltuğunda Joseph Kosinski yer alacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Brad Pitt'in Formula 1 temalı yeni filminin yayın haklarını Apple TV+ aldı. Hollywood'un en büyük film şirketleri Disney, MGM, Paramount, Sony ve Universal'ın yanı sıra Netflix, Amazon, Apple gibi dijital yayıncılık yapan yapım şirketleri, ismi henüz belli olmayan filmin haklarını alabilmek için yarışıyordu. 

Filmin yönetmen koltuğunda, "Tron", "Oblivion", "Only the Brave" gibi filmlere imza atan ve son olarak, 1986 yapımı "Top Gun"ın 2022'de vizyona girecek olan devam filmi "Top Gun: Maverick"i yöneten Joseph Kosinski oturuyor. Senaryoyu ise "Top Gun: Maverick"in de senaryosunu yazan Ehren Kruger yazacak. 

Formula 1 yarışlarını konu alacak olan filmde, iddialara göre İngiliz Formula 1 pilotu Lewis Hamilton'ın da yer alması planlanıyor. Pitt, filmde genç bir Formula 1 yarışçısına mentorluk yapan emekli bir F1 yarışçısı olarak yer alacak. 

Film için çalışmalara ne zaman başlanacağı henüz bilinmiyor.