Brad Pitt, bir daha çalışmak istemediği oyuncuları 'kara listesi'ne yazıyor

Oyuncu Aaron Taylor-Johnson, Brad Pitt'in bir daha çalışmak istemediği isimleri “kara listesi”ne dahil ettiğini söyledi. Pitt’in kara listesinde kimlerin yer aldığı açıklanmadı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Aaron Taylor-Johnson, "Suikast Treni"nde birlikte rol aldığı Brad Pitt'in bir daha asla çalışmak istemediği oyuncuları kara listeye yazdığını açıkladı. Variety'ye konuşan Johnson, "Brad Pitt, sadece dünyaya ışık ve neşe getirmek, iyi vakit geçirmek için orada olan insanların etrafında bulunmak istiyor" dedi. 

Daily Mail'in aktardığı habere göre, Johnson, bugüne dek pek çok oyuncuyla çalıştığını ve bir noktadan sonra, "Kesinlikle bu kişiyle çalışmamalıyım" diyerek notlar aldığını belirtti. Oyuncu, Brad Pitt'in de benzer şekilde iyiler ve kötüler listesi tuttuğunu söyledi. Ancak Brad Pitt’in kara listesinde kimlerin yer aldığı açıklanmadı.

BRAD PITT'İN 'KARA LİSTESİ'

Daily Mail, geçmişteki bazı iddialardan yola çıkarak 'kara listedeki' isimlerin kim olabileceğini araştırdı. Tahminlere göre oluşturulan listede yer alan oyunculardan bazıları Harrison Ford, Marion Cotillard, Tom Cruise ve Angelina Jolie oldu. Ancak Pitt’in bu oyunculara karşı "anlaşmazlıkları yalanladığı" birçok açıklaması da bulunuyor.

Pitt'in iyiler listesinde yer aldığı bilinen ilk isim ise "Suikast Treni"nde de rol alan Sandra Bullock oldu. Pitt, Bullock için daha önce, "Sandy eski bir arkadaşım. Yıllar boyunca defalarca iyilik istediğim ve her zaman orada olan birisi. Zamanlaması harikaydı. Gerçekten özel bir durumda, sözüne kulak verdiğim mükemmel bir insan" demişti. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)