Boupendza düğümü çözüldü: Hatayspor'da kalıyor

Yüksek ücretle Krasnodar'a transfer olacağı iddia edilen Hataysporlu Boupendza, Rus ekibiyle anlaşamadı, takımda kalmayı tercih etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor'da forma giyen Aaron Boupendza takımda kalıyor. Ligde 3 büyük İstanbul takımının da transfer gündeminde olan Boupendza için kulüp, Rus ekii Krasnodar ile 8,5 milyon euro bonservis bedeline anlaşmıştı. Fakat Krasnodar oyuncuyla anlaşamayınca transfer gerçekleşmedi.

Hatayspor'un basın sözcüsü Rahmi Vardı, forvet oyuncuları Boupendza'nın Krasnodar'a transfer sürecinin olumsuz sonuçlandığını söyledi. Vardı, iki gündür Hatayspor ve Krasnodar yöneticilerinin Boupendza transferi için görüştüklerini belirtti ve şöyle konuştu: "Oyuncumuz, son görüşmemizde Hatayspor'da oynamaya devam etmek istediğini beyan edince Atakaş Hatayspor ve Krasnodar yetkilileri bu tercihi saygıyla karşıladı ve transfer noktalandı. Krasnodar yetkililerine de bu anlayışlarından dolayı teşekkür ettik. Aaron Boupendza dolayısıyla kulübümüzde kalmaya devam edecek." 

26 yaşındaki Gabonlu forvet oyuncusu bonservisi elinde geldiği Hatayspor'da bu sezon ligde 23 maça çıktı ve 18 gol attı. Takımının ligdeki ilk sezonunda başarısına büyük katkı veren Boupendza, Süper Lig'de gol krallığı sıralamasının zirvesinde bulunuyor. Formda oyuncunun adı transfer döneminde sık sık Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılmıştı. (AA)