Boşanma avukatı 'kudurtmak' için model tutuyormuş

ABD'li avukat Robby Witt, boşanma davalarında duruşmalara giderken kadın müvekkilleri için erkek model kiraladığını böylece kocalarının öfke kontrolsüzlüklerini hakimlerin de gördüğünü açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD'li boşanma avukatı Robby Witt'in davalarında kullandığı yöntemi paylaşması ilgi uyandırdı. Witt, duruşmalara giderken kadın müvekkilleri için erkek modeller kiraladığını açıkladı.

Daily Mail’de yer alan habere göre, kadınların yeni sevgilisi gibi davranan erkek modelleri, ayrılmak istedikleri kocalarını öfkelendirmek için tutan Witt, "Bu sayede 'kudurduklarında' öfke kontrolsüzlüklerini duruşmada hakimin de görmesini ve davanın lehimize ilerlemesini sağlıyorum. Ayrıca bu durumda kocalar anlaşma ve uzlaşmaya daha yatkın hale geliyor" dedi.

Witt, bir modellik ajansıyla da anlaşması olduğunu, ani ifadeye çağrılma durumlarında da modellerden 'sipariş' ettiğini söyledi.

Bu modellerle sohbet ederken kocaların duyacağı şekilde "Gelecek haftaki toplantıya gelebilecek misin? O şirketin başkanı olarak çok meşgul olduğunu biliyorum" gibi ifadeler kullanan Witt, böylece iyi bir işleri olduğu izlenimi de veriyor.

Etiketler boşanma avukat abd