Boşandığı kadını öldüren fail tutuklandı

Eski eşi Fadime Korkusuz’u yanıcı madde ile öldüren Muhammet Güleç ‘Canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürme’ suçundan tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVARAdana’da tartıştığı eski eşi Fadime Korkusuz’u (41) yanıcı madde ile öldüren ve bu sırada kendisi de yaralanan Muhammet Güleç (57), hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı. Mal paylaşımı nedeniyle Korkusuz'la tartıştığı öğrenilen Güleç, ‘Canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürme’ suçundan tutuklandı.

DHA'nın haberine göre olay, 2 Kasım günü saat 12.00 sıralarında Seyhan ilçesi Söğütlü Mahallesi’nde meydana geldi. 2 çocukları bulunan, 6 yıl önce anlaşmalı boşanan Güleç ile Korkusuz, aynı evde yaşamaya devam etti. Güleç, tarım işçisi olarak çalışan Fadime Korkusuz’a sık sık psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladı. Şiddete daha fazla dayanamayan Korkusuz, 27 Ekim’de polis merkezine giderek eski eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı.

Olay günü eve gelen Güleç, oğlu E.G.’yi (17) alışveriş için markete gönderdikten sonra Korkusuz’un üzerine ve eşyalara yanıcı madde döküp, ateşe verdi. Korkusuz’u eve kilitleyen fail otomobille kaçtı.

İlk müdahalesinin ardından ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Korkusuz, Yanık Yoğun Bakım Ünitesi’nde entübe edildi. Hastanede 36 gün tedavi gören Fadime Korkusuz, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri ‘tehdit’, ‘hırsızlık’ ve ‘kasten yaralama’ suçlarından 6 kaydı bulunan fail Güleç’i, Sarıçam ilçesindeki evine kaçarken otomobilinde gözaltına aldı. Kollarında yanık oluşan ve hastaneye kaldırılan Güleç, tedavisinin ardından taburcu edildikten sonra gözaltına alınıp, Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü. (HABER MERKEZİ)

Etiketler kadın cinayet