Borusan Filarmoni Orkestrası sezonun ikinci konserini çevrimiçi yayınlayacak

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası bu sonbaharı Beethoven'ın eserlerinden oluşan bir programla karşılayacak: Sezonun ikinci konseri 5 Kasım'da çevrimiçi olarak yayınlanacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası’nın Borusan Klasik’te yayınlanan canlı konserleri devam ediyor. Bu sezon radyonun gücünü yeniden keşfe çıkan BİFO, sezonun ikinci konserinde onursal şefi Gürer Aykal yönetiminde Valentina Lisitsa ve Naz İrem Türkmen’e eşlik edecek. Beethoven’ın yapıtlarına adanmış konser, 5 Kasım Perşembe günü saat 19.00’da çevrimiçi radyo Borusan Klasik'te canlı olarak yayınlanacak.  

BİFO bu sonbaharı Beethoven'ın eserlerinden oluşan bir programla karşılayacak. Günümüzün en tanınan ve sevilen Piyanist Valentina Lisitsa, BİFO dinleyicilerini uzmanlık alanı olan romantik dönemin ilk yıllarına taşıyacak.   

Programın devamında ise Beethoven ruhunun başkarakteri bu kez kemana geçecek ve dinleyiciler bestecinin 2 romansını Naz İrem Türkmen’den dinleyecek. Gecenin kapanışı BİFO tarafından, Beethoven'ın Heiligenstadt yıllarında kaleme aldığı bir yüzyıl dönümü eseri olan 2. Senfoni’si ile yapılacak. 

Karnaval.com üzerinden yayın yapan Borusan Klasik’e internette karnaval.com/ borusanklasikdinle adresinden, mobil ortamda iPhone (App Store), Blackberry (Blackberry App World), Nokia Symbian (Ovi Store) ve Android (Google Play Store) cihazlara indirilebilen “Karnaval” uygulamasıyla ulaşılabilir. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)