Bodrum'da tekne kazasında iş insanı ve eşi öldü

Bodrum'daki tekne kazasında iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala vefat etti. Çiftin 12 yaşındaki kızı ise yaralandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bodrum'da sürat teknesinin kayalıklara çarpması sonucu Ankara'nın tanınmış iş insanlarından 52 yaşındaki Ünal Pala ve 47 yaşındaki eşi Evrim Pala öldü. Kazada, Pala çiftinin 12 yaşındaki çocukları Mina ise yaralandı.

Tekne kazası dün saat 22.00 sıralarında Torba Mahallesi'ndeki oteller bölgesinde meydana geldi. Ünal Pala'nın kullandığı ve içerisinde eşi Evrim Pala ile çocukları Mina'nın olduğu sürat teknesi Kaynar açıklarında kayalıklara çarptı. DHA'nın haberine göre, çarpmanın etkisiyle savrulan teknede Pala çifti ağır yaralanırken, Mina Pala yaralı kurtuldu. 

ÇOCUĞUN HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye sağlık, polis ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı ekipler sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Ünal ve Evrim Pala çiftinin vefat ettiği belirlendi. Kazada yaralan Mina ise ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavisi süren Mina'nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

150 METRE YÜZDÜ

Kazanın, Pala çiftinin kızlarıyla sürat teknesiyle açıkta demirli yatlarına dönerken meydana geldiği belirlendi. Kazadan yaralı kurtulan Mina Pala'nın çarpma sırasında denize düştükten sonra yaklaşık olarak 150 metre yüzdüğü, ardından da çevredekiler tarafından fark edilip, sudan çıkarıldığı ortaya çıktı.

Ünal ve Evrim Pala çiftinin cenazelerinin bugün uçakla defnedilmek üzere Ankara'ya gönderileceği bildirildi. (HABER MERKEZİ)