Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci mazbatasını aldı

Bodrum Belediye Başkanlığı'na seçilen CHP’li Tamer Mandalinci, mazbatasını alarak göreve başladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bodrum Belediye Başkanlığı'na seçilen CHP’li Tamer Mandalinci, mazbatasını alarak göreve başladı. Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Bodrum Adliyesi’nde Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Engin Koç’un elinden mazbatasını aldı.

Mazbata teslimi sonrası önceki dönem Bodrum Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin yeni Başkanı Ahmet Aras ile Başkan Mandalinci, Bodrum Belediyesi’ne giderek, Bodrumlularla selamlaştı.

Konuşmaların ardından Başkan Mandalinci, Başkan Aras’tan belediye rozetini teslim aldı. Başkanlık makamına geçilerek çiçek takdimi ile birlikte iki başkan birbirine teşekkür ve tebrik plaketi takdim etti. Mandalinci’ye Belediye Başkanlık mührü teslim edildi.

Mühür teslimi sırasında duygu ve düşüncelerini dile getiren Mandalinci, şunları dile getirdi:

''Ahmet Başkanımızla 5 yıldır kendisiyle büyük bir onur içerisinde Belediye Meclis Üyesi olarak özellikle seçim bölgem Turgutreis olmak üzere Bodrum’umuzun bütün mahallelerinde özverili çalışmalarda bulunduk. 5 yıllık dönemde pandemiden tutunda depremine, yangınına, seline kadar birçok doğal afeti yaşadık. Bunların hepsinden yüzümüzün akıyla çıktık. Ne mutlu ki Bodrumlu bir Muğla Büyükşehir Başkanı'mız artık tam anlamıyla büyük şehir küçük şehir ayrımını ortadan kaldıracak. Görevi burada layıkıyla yerine getireceğine inandığı kardeşine devrederek Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı'mız olarak görevine başlayacak. Bodrum için Muğla için Türkiye’miz için çalışacağımıza, karanlıkları aydınlığımızla boğacağımıza ve genç fikrimizle, genç vizyonumuzla beraber bizlerin arkasında değil yanında yürüyen milyonlara örnek olacağımıza, umut olacağımıza ve günün sonunda bize güvenenleri asla mahcup etmeyeceğimize kanımızın son damlasına kadar vatan için hizmet edeceğimize önünüzde şerefim ve namusum üzerine yemin ederim.''