'Bir Arada Yaşam Festivali' 2-3 Temmuz'da düzenlenecek

Hrant Dink Vakfı tarafından düzenlenen ve insan hakları, mülteciler, toplumsal cinsiyet, ekoloji gibi konularda uzmanların katılacağı 'Bir Arada Yaşam Festivali' 2-3 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hrant Dink Vakfı 'Bir Arada Yaşam Festivali' 2-3 Temmuz’da İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Festivale, Türkiye ve Türkiye dışından sivil toplum kuruluşları, hak savunucuları, akademisyenler ve öğrenciler katılacak.

Hakikat Adalet Hafıza Merkezi işbirliğinde hazırlanan festivalde yetişkinlere, gençlere ve çocuklara yönelik diyalog, insan hakları ve bir arada yaşam odaklı yaratıcı atölyeler, ulusal ve uluslararası bilgi paylaşımı ve deneyim aktarımının sağlanması için paneller yapılacak.

Festival kapsamında sivil toplumda insan hakları, mülteciler, toplumsal cinsiyet, ekoloji, kültürel miras, sanat ve pek çok farklı alanda çalışmalar yürüten kurumlar ve uzmanlar yer alacak.

Sivil toplum kuruluşları arasındaki iletişimin güçlendirilmesi ve bu kuruluşların geniş kitlelerle buluşması için stantlar kurulacak ve konserlere yer verilecek.

Herkesin katılımına açık olacak panellerde Türkçe ve İngilizce simultane çeviri yapılacak.
Panellerin bir kısmı Vakfın YouTube, Facebook, Twitter hesaplarından ve web sitesinden canlı yayınlanacak.

PROGRAM DETAYLARI