Bill Gates: Sevgisiz bir evlilikti

Bill Gates'in daha önceden golf arkadaşlarına eşi Melinda ile yaşadığı sorunları anlatarak ''sevgisiz bir evlilik yaşadığını" söylediği belirtildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Milyarder Microsoft kralı Bill Gates'in eşi Melinda'dan boşanma haberini kamuoyuna açıklamadan önce golf arkadaşlarına ilişkideki sorunlarını anlattığı ve hatta evliliğini ''sevgisiz'' olarak nitelendirdiği belirtildi.

Çiftin boşanmalarıyla ilgili söylentiler devam ederken, New York Post tarafından yayımlanan bir habere göre Bill Gates'in golf arkadaşları, evliliğinin zor olduğunu ilk öğrenenler arasındaydı.  Gazeteye konuşan bir kaynak, "Bill golf sahasında yakın arkadaşlarıyla konuştu.  Bir süre önce onlara evliliğin sevgisiz olduğunu, bir süredir bittiğini ve ayrı hayatlar yaşadıklarını söyledi" dedi.

Gazete ayrıca güçlü Roma Katolik inancı nedeniyle boşanma kararının Melinda için zor olduğunu ve ''sivil boşanmanın ardından Vatikan'dan fesih istediğini'' yazdı. Golf, uzun süredir Gates'in hayatının önemli bir parçası. Gates ve Melinda 1994'te Hawaii'deki Manele Bay Hotel golf sahasında evlenmişti.

3 Mayıs'ta boşandıklarını duyuran çift, ortak bir açıklamada, ''Hayatımızın bu sonraki aşamasında bir çift olarak birlikte büyüyebileceğimize artık inanmıyoruz" demişti.  

Çiftin boşanma nedenleri arasında Melinda Gates'in, Bill Gates ile cinsel istismar suçlamasıyla tutulduğu cezaevinde intihar eden milyarder Jeffrey Epstein arasındaki ilişkiden rahatsız olması da gösteriliyor. (Ajans Bizim)