Biden, yedinci torununu ilk kez kabul etti

ABD Başkanı Biden, 4 yaşındaki Navy'nin oğlu Hunter Biden'ın kızı olduğunu ilk kez kabul ederek torunuyla tanışmak istediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden'a 4 yaşındaki torunu Navy Joan Roberts ile tanışmak istediğini söylediği açıklandı. Navy'nin torunu olduğunu kabul etmediği için bir süredir eleştirilen Biden, dün yaptığı açıklamada ise Navy'nin yedinci torunu olduğunu kamuoyu önünde ilk defa kabul etti. Başkan, açıklamasında, kendisinin ve eşi Jill Biden'ın 'Navy dahil tüm torunları için sadece en iyisini istediğini' söyledi.

The New York Times gazetesinin aktardığına göre, People dergisine açıklama yapan Biden, "Oğlumuz Hunter ve Navy'nin annesi Lunden, kızları adına en iyisini yapmak için bir ilişki geliştirmeye çalışıyor; bunu yaparken de özel hayatını mümkün olduğunca koruyor" dedi. 

'ALTI TORUNUM VAR VE HEPSİNE DELİ OLUYORUM'

Beş çocuğu olan 53 yaşındaki Hunter Biden, daha önce bir açıklama yaparak 'hayatının kötü bir anında Navy'nin babası olduğunu' söylemiş ve kızıyla ilişkisi olmadığını belirtmişti. Nisan ayında Beyaz Saray'da bir grup çocuğa, "Altı torunum var ve hepsine deli oluyorum" diyen Biden, yeni açıklamasında yedi torunu olduğunu kabul etti. 

Gazetenin söz konusu görüşmeler hakkında bilgi sahibi kişilere dayandırdığı haberine göre, ABD Başkanı Biden, oğlu Hunter Biden'a torunu Navy ile tanışmak istediğini söyledi. 

Hunter Biden ve Navy'nin annesi Lunden Roberts, yakın zamanda, yıllardır devam eden nafaka davasında anlaşmaya varmış, Roberts, Hunter Biden'ın Navy'nin babası olduğunun DNA testiyle teyit edildiği davanın sonuçlanmasının ardından The New York Times''a yaptığı açıklamada, kendisinin ve Hunter Biden'ın 'kızları için en iyisini istediklerini ve bunun tek odak noktaları olduğunu' söylemişti. (DIŞ HABERLER)