Beyran fiyatını fazla bulunca kuryeyi dövüp silahla lokantayı bastılar

Antep'te, evine sipariş ettiği beyranın fiyatını yüksek bulan müşteri önce kuryeyi darp etti. Ardından da 9 kişilik grupla restoranı basıp işletme sahibini dövüp lokantada silahla ateş açtı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Antep'te, evine sipariş ettiği beyranın fiyatını fazla bulan kişi kuryeyi dövüp silahla lokantayı bastı.

DHA'nın aktardığına göre olay dün Yeditepe Mahallesi'nde meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen bir kişi evine beyran çorbası sipariş etti. Çorbanın fiyatının 120 lira olduğunu öğrenen müşteri, "bir gün önce 100 liraya içtim" diyerek tartıştığı kuryeyi darp etti. 

Müşteri daha sonra ise beraberinde 9 kişi ile Mustafa Odabaşı'nın işlettiği restorana gitti. Burada restoran sahibini de darp eden saldırganlar silahla işyerinde rast gele ateş açıp olay yerinden ayrıldı.

Saldırının ardından işyeri sahibinin şikayetçi olması üzerine kimliği belirlenen şüpheliler gözaltına alındı.

İşletme sahibi Odabaşı olayı şöyle anlattı: "Beyrana zam yapmıştık. Siparişi gönderdik ama müşteri beyranı almadı. Bunun yanında kuryeyi de hakaret ederek darp etti. Telefon ettik neden böyle davrandığını sorduk. Tekrar telefonda küfürler etmeye ve tehdit etmeye başladılar. Bir süre sonra da dükkanımızı basıp havaya ve çevreye ateş açtılar. Bize 9 kişi saldırdı, onlar gidince şikayetçi olduk." (HABER MERKEZİ)