Beyoğlu'nda turisti öldürüp gaspettiler

İstanbul Beyoğlu'nda 3 kişi, yolda yürüyen turistin boğazına yumruk atarak yere yığılmasına neden oldu. Nefessiz kalan turist yerde can çekişirken, 3 kişi telefonunu ve cüzdanını çaldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beyoğlu Tarlabaşı Caddesi'nde 3 kişi, kaldırımda yürüyen turistin yanına yaklaşarak gasp etmeye çalıştı. Gaspçılar, cep telefonu ve cüzdanını almaya çalıştıklarında kendilerine direnen adamın boğazına yumruk attı. Nefessiz kalarak yere düşen yabancı uyruklu kişinin cep telefonu ve cüzdanını alan 3 saldırgan kaçtı.  

Sağlık ekibi gelene kadar yerde hareketsiz yatan yabancı uyruklu kişiye, yoldan geçen İranlı bir doktor müdahale etti. Doktor, saldırıya uğrayan kişiyi kalp masajı yaparak, hayata döndürmeye çalıştı.

 

 HAYATA DÖNDÜRÜLEMEDİ

Ambulansta da kalp masajı yapılan turist, Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sudanlı olduğu belirtilen ancak adı açıklanmayan kişi, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti. 

PANİK ANLARI KAMERADA

Dünkü saldırı sonrası yaşanan koşuşturma ve saldırganlardan birinin kaçma anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. 

Saldırıya tanık olan Ahmet Ticen Mbay, "Biri adamın boğazına vurdu. Adam yere düşünce telefonunu ve parasını alarak kaçtılar. Sonra ambulans geldi. Adama kalp masajı yapıyorlar. Yumrukla gasp ettiler"  dedi. (İSTANBUL-DHA)

Etiketler beyoğlu turist gasp