Beşinci kez kansere yakalanan Yeşilçam oyuncusu Bahar Öztan: Tedavi sürecim başladı

Geçtiğimiz hafta yeniden kansere yakalandığını duyuran Yeşilçam oyuncusu Bahar Öztan, tedavi sürecinin başladığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Şaşkın Milyoner" ve "Ortadirek Şaban" gibi filmlerle tanınan Yeşilçam oyuncusu Bahar Öztan, 4 sene önce yakalandığı ve atlattığı kanser hastalığının yeniden tekrarlaması üzerine özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Öztan, "3 aylık bir tedavi, arada bir ameliyat olacağım. Sizden gelen dualar ve sevgi seli beni güçlü yaptı" dedi.

Öztan, Instagram hesabından yeğeniyle birlikte hastanedeki fotoğrafını paylaşarak, "Halasını hastaneye ziyarete gelmiş. Güzel gülücükleriyle moral verdi. Mis kokusu beni bir müddet idare eder. Kan sonuçlarından sonra yeniden kanserin nüksettiği ortaya çıktı. Yeniden kansere yakalandım. İnşallah yine atlatacağım. 10 gündür hastanedeyim. Kemoterapiler olacak. Moralim yerinde. Sevenlerimden dua istiyorum" yazdı. 

Öztan daha önce yaptığı açıklamada, "Birçok insanın kaldıramayacağı kadar büyük rahatsızlıklar geçirdim. Güçlü bir kadınım ve çok da güçlü durdum. Bunun yanı sıra sevenlerim ve sevdiklerim çok sağ olsunlar. Hayranlarım, dostlarım, arkadaşlarım hepsi bana dualarını eksik etmeyip çok güzel enerjiler gönderdiler. Onların sayesinde ben bugünlere geldim. Tabii ki hekimlerimizin büyük gayret ve çabalarıyla oldu, onları da unutmamak lazım" demişti. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)