Beşiktaş'tan taraftara oyuncak duyurusu

Beşiktaş, Antalyaspor maçında tribünlerden sahaya depremzede çocuklar için oyuncak atılacak olmasıyla ilgili açıklama yaparak "40 cm’i geçmemesi ve sert olmaması" uyarısında bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'de yarın akşam Fraport Antalyaspor'u konuk edecek Beşiktaş, Maraş merkezli depremlerden etkilenen çocuklar için Vodafone Park'a getirilecek oyuncaklar hakkında bilgilendirme yaptı.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Taraftarlarımız, Futbol A Takımımızın Spor Toto Süper Lig’de Fraport TAV Antalyaspor ile Vodafone Park’ta oynayacağı müsabakada, depremzede çocuklara moral vermek amacıyla düzenlenecek anlamlı etkinlikte sahaya atkı, bere ve pelüş oyuncak atacaklar.

Taraftarlarımızdan Vodafone Park’ın zeminine atmak için yanlarında getirecekleri pelüş oyuncakların ebatının 40 cm’i geçmemesi ve sert olmaması hususlarına dikkat etmelerini önemle rica ederiz.

Kriterlere uymayan pelüş oyuncakların tribüne alınmayarak stadyum girişinde toplanacağını, maçın ardından tüm oyuncakların afetzede çocuklara hediye edilmek üzere deprem bölgesine gönderileceğini taraftarlarımızın bilgisine saygılarımızla sunarız." (HABER MERKEZİ)