Beşiktaş'ta kargo aracının çarptığı İsveçli kadın öldü

Beşiktaş'ta kargo aracının kayarak çarptığı 78 yaşındaki İsveç vatandaşı Ryyner Simone hastanede vefat etti.

Fotoğraf: DHA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Beşiktaş'ta İsveç vatandaşı Ryyner Simone, park halindeyken kayan kargo aracının çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza dün saat 11:30 sıralarında meydana geldi.

Gayrettepe Mahallesi Hoşsohbet Sokak'ta çalışanın kargo teslim etmek için park ettiği araç, hareket ederek park halindeki otomobile hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle hareket eden otomobil, yol kenarında yürüyen 78 yaşındaki İsveç uyruklu Ryyner Simone'a vurarak yola savurdu. Daha sonra kargo aracı, kadını altına alarak sürükledikten sonra park halindeki iki otomobile vurarak durabildi.

DHA'nın aktardığına göre kazayı görenler yaralı kadının yardımına koşarken polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi. Kısa sürede gelen sağlık ekipleri yaralı kadını olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansa alarak hastaneye kaldırdı. Ryyner Simone hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kaza sonrası gelen kargo aracının sürücüsü ifadesi için polis merkezine götürüldü. Aracın kayma nedeni ise araştırılıyor. (HABER MERKEZİ)